Formulari de cerca

Esteu aquí

Dimarts 11 Desembre 2018
Regidoria de Sanitat convida a la població a participar en tallers gratuïts de primers auxilis

Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Moncada invita a tota la població a participar en tallers gratuïts sobre Suport Vital Bàsic en una campanya que té per lema “Si actues, salves vides”.

La majoria dels accidents que ocorren: traumatismes, pèrdua de consciència per diferents motius, parada cardiorespiratoria (PCR) , etc. són presenciats per personal no sanitari, cridats “testimonis del succés”. Investigacions recents, suggerixen que el temps que transcorre des que l'equip sanitari rep l'avís d'un succés i es trasllada fins al lloc dels fets, és de vital importància per a la persona afectada i que per tant l'atenció in situ per personal no sanitari, i més concretament pels testimonis del succés, disminuïx la mortalitat entre les persones implicades.

En esta línia, conscients que aspectes tan importants no poden abordar-se sense personal preparat per a això, vos proposem participar en el taller. Este aborda la preparació bàsica en primers auxilis i capacita als assistents, per a actuar abans de que es personen en el lloc dels fets els agents de seguretat o els equips mèdics.

Estos tallers es duen a terme durant tot l'any per a formar l'alumnat, professorat de primària, secundària, membres d'AMPAS, membres d'associacions, falles, policia local o entrenadors esportius, entre altres.

Els tallers es programen quan hi ha un mínim de participants interessats a efectuar-ho. Per a inscriure les persones interessades, així com per a qualsevol consulta complementària que desitgeu formular, podeu contactar amb el departament de sanitat cridant al telèfon 96.130.11.75 o enviant un email a sanitat.upcca@moncada.es 

 
Site developed with Drupal