Formulari de cerca

Esteu aquí

Aprendre Valencià

INFORMACIÓ DE CURSOS

Pots matricular-te en un curs del nivell A1, B1, C1 i C2.. El fet d'assistir a un nivell et pot permetre l'obtenció d'un certificat de coneixements de valencià oficial  de la DGPL.

Aviva Moncada organitza i impartexi el nivell A1 de Valencià Inicial:

Dies: Dilluns i dimecres          De 16.30 a 20.30h             Lloc: Carrer del Negre. (EPA)                   

Matriculació: Oberta                  Modalitat: Presencial        Places previstes: 10

INFORMACIÓ SOBRE LES PROVES DE LA JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ      

http://www.jqcv.gva.es/es

Des de l'Oficina de Promoció Lingüística oferim una finestra a l'autoaprenentatge tant per a principiants com per a persones que volen aprofundir en el coneixement de la nostra llengua. Així, en aquest apartat trobem recursos especialitzats perquè els professionals de qualsevol àmbit puguen utilitzar correctament i amb normalitat el valencià, com també trobareu eines per a la pràctica de l'escriptura i de conversació en tots els nivells. Enllaços a pàgines relacionades amb la llengua ara la web de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià,, servei encarregat d'expedir els certificats oficials administratius de coneixement de valencià. A més, l'Oficina ofereix assessorament lingüístic a qualsevol persona que ho necessite.

Qué vols saber?

Vull saber com es diu en valencià una paraula en castellà. http://www.salt.gva.es/es
Vull resoldre dubtes gramaticals.                                               Gramàtica Normativa Valenciana.                                                      Per a resoldre dubtes lingüístics.                                                Eines de Llengua.El nostre blog                                                                                  AVIVA MONCADA   Visita l'Acadèmia Valenciana de la Llengua http://www.avl.gva.es/

 

 
Site developed with Drupal