Formulari de cerca

Esteu aquí

Dimecres 05 Setembre 2018
Moncada acull novament l'etapa final de la VIII Volta Ciclista a la Província de València
DIUMENGE, 09 DE SETEMBRE

La Volta a València torna a la que és la seua octava edició, la qual cosa li convertix en una cita imprescindible en el calendari valencià. A Moncada, un any més, es troba l'etapa final d'esta nova edició que se celebra del 6 al 9 de setembre. La presentació oficial ha tingut lloc este dilluns en la seu central de la corporació provincial, on organitzadors, responsables municipals i la diputada d'Esports, Isabel García, han desgranat les novetats d'esta edició. A més, Amparo Orts, alcaldessa de Moncada, i Martín Pérez, regidor d'esports, van acudir a l'esdeveniment en representació de Moncada.

Enguany la participació ha quedat limitada a 21 equips, la qual cosa es traduirà en un gran grup de 147 ciclistes. Hi haurà, a més, tres equips estrangers: la selecció de Japó, el Lokosphinx de Rússia i l'UC Mònaco. També han sigut invitats tots els equips valencians: l'ULB Sport, el Mútua Llevant, el Gsport, Ginestar, l'Electre Hiper Europa i el Benicassim M'agrada, als que se sumen equips invitats dels millors conjunts del gran grup nacional elit i sub- 23: Rigues Baixas, Polartec-Fundación Comptador, Lizarte, La Tova, Gomur, Escribano, Control Pack, Compak, Caixa Rural, Bicicletes Rodríguez, Caiguda i Blancor.

La competició arrancarà amb una primera etapa que partirà des de València i desembocarà a Riba-roja de Túria dijous 6 de setembre. La segona etapa, el divendres 7, s'ubica en l'Alt Túria, amb eixida a Benagéber i meta a Ara dels Olmos. La tercera serà el dissabte 8 amb una contrarreloj individual a Llíria amb una distància de 20.8 quilòmetres. La prova es despedirà el diumenge 9 amb el tradicional circuit de Moncada, amb una distància de 123 km. L'eixida a Moncada està prevista a les 10.00 h des del carrer del Negre.

 

Organitza: Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana

Col·labora: Peña Ciclista Moncadense i Fundació Esportiva Municipal

 

ETAPES

1a Etapa (Dijous 6) 132 km

València - Riba-roja de Túria

 

2a Etapa (Divendres 7) 153 km

Alt Túria Benagéber - Aras de los Olmos

 

3a Etapa (Dissabte 8) CRI 20.8 km

Llíria - Llíria

 

4a Etapa (Diumenge 9) 123 km

Moncada - Moncada 

  • Cartell VIII Volta Ciclista a la Provincia de València
  • Presentació VIII Volta Ciclista Provincia de València
  • Presentació VIII Volta Ciclista Provincia de València
  • Presentació VIII Volta Ciclista Provincia de València
  • Presentació VIII Volta Ciclista Provincia de València
  • Presentació VIII Volta Ciclista Provincia de València
  • VIII Volta Ciclista Provincia de València
 
Site developed with Drupal