Formulari de cerca

Esteu aquí

Divendres 16 Novembre 2018
ÀREA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Participació Ciutadana inicia els tallers deliberatius en els barris de Moncada
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

L'Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Moncada inicia la primera fase dels Pressupostos Participatius en què es convoca a les associacions i als centres educatius dels sis barris de Moncada a participar en els tallers deliberatius.

El principal objectiu d'esta consulta és detectar les necessitats que cada ciutadà contempla en el seu barri, prioritzant i unificant-les, atenent als criteris establits en les bases dels Pressupostos Participatius de 2019.

Tant els centres educatius com les associacions veïnals de cada barri es reuniran al llarg de les pròximes setmanes amb la finalitat d'iniciar els tallers deliberatius (Barri del Dolors, El Pulmó, Cementeri; Barri Les Eres, Barcelona; Centre Urbà; Barri Badia; Masies; San Isidro de Benagéber, Barri del Pilar, Barri  de Les Torres).

Per a garantir un correcte funcionament del procés participatiu és important informar-se de totes les qüestions que conformen els Pressupostos Participatius i de les dates en què es realitzaran els tallers on poder presentar les propostes. A través de Moncada Participa, dins de la pàgina web de l'Ajuntament, o des de les diferents associacions.

Està previst que esta primera fase de consulta tinga una duració de, aproximadament, dos mesos.

 
Site developed with Drupal