Formulari de cerca

Esteu aquí

Divendres 04 Gener 2019
ÀREA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Els veïns i veïnes de Les Eres i Masies presenten les seues propostes de millora
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Després de les primeres consultes en el Barri dels Dolors i la participació d'alumnes del col·legi Vicente Trenco, ha sigut el torn dels veïns i veïnes de Masies, del Barri Els Eres – Barcelona i d'alumnes dels col·legis Sant Jaume Apóstol i del CEIP José María Oltra.

Els veïns del Barri Les Eres – Barcelona han proposat instal·lar aparells de gimnàstica passiva per a majors al parc Les Moreres i aparells d'estirament per la zona de la ruta del colesterol. També condicionar la prolongació del parc situat al carrer Miguel Buendía.

D'altra banda, els veïns de Masies proposen seguir amb l'execució del pla del clavegueram, pavimentar les voreres tenint en compte l'accessibilitat de persones amb diversitat funcional, millorar l'enllumenat i la senyalització de les parades i horaris d'autobús.

A més, alumnes de cinqué i sisé de primària del col·legi CEIP José María Oltra i del col·legi Sant Jaume Apóstol, també han tingut l'oportunitat de participar i proposar les seues prioritats de millores per als barris. La millora de la il·luminació d'alguns carrers, l'adequació de parcs i la millora d'elements que afavoreixen la seguretat viària han sigut algunes de les propostes que han traslladat els joves estudiants.

Cal destacar que, des de Participació Ciutadana, s'estan duent a terme metodologies per a garantir una participació deliberativa, buscant sempre el consens en favor de les necessitats col·lectives.

 
Site developed with Drupal