Formulari de cerca

Esteu aquí

Serveis

L'Arxiu ofereix els seguents serveis que es poden realitzar a les nostres instal·lacions:

Consulta de documentació: Consulta presencial a la sala de consulta, amb accés a inventaris i catàlegs i amb la posibilitat, si la llei ho permet, de reproducció de documentació administrativa i histórica (plános, cartells, fotografies, etc.). L'Arxiu ofereix una sala de consulta per a poder accedir a tota eixa informació.

Assessorament: El personal de l'Arxiu ofereix guia, orientació i assessorament en la consulta dels fons. Informació general als usuaris de forma presencial, per telèfon (96.139.38.09) o per correu electrònic (arxiu@moncada.es). També oferim assessorament sobre tractament de la documentació i en la organització i gestió de fons i col·leccions.
Suport: Estem implicats en la recerca de la història del municipi, conservació de tot tipus de documents administratius relacionats amb la vida quotidiana de la localitat i protecció al patrimoni documental de Moncada.

Divulgació: Tenim visites col·lectives concertades per a aquelles escoles, instituts o grups, interessats en conèixer el funcionament de l'Arxiu i els fons que conserva. Per a concertar una visita podeu posar-se en contacte amb l'Arxiu per telèfon o por correu electrònic. També col·laborem en activitats en els àmbits educatius i culturals que contribueixen a la divulgació del patrimoni documental de Moncada. Per últim, organitzem, exposicions, conferencies i qualsevol altra iniciativa de difusió cultural.

 
Site developed with Drupal