Formulari de cerca

Esteu aquí

Biblioteca
La Biblioteca Pública de Moncada es va inaugurar l'any 1953. Des d'aleshores, a pesar d'estar en diverses ubicacions, no ha deixat de prestar servei.

El nostre principal objectiu és garantir l'accés públic, lliure i gratuït a la lectura i la informació al màxim possible de ciutadans sense discriminació de raça, sexe, edat, religió, condició social o ideologia.

Volem facilitar als nostres usuaris l'estudi i la investigació, adequant el nostre fons i instal·lacions a les seues necessitats, a més de ser un centre d'accés a les noves tecnologies de la informació.

La biblioteca és de titularitat municipal i forma part de la Xarxa de Lectura Pública de la Comunitat Valenciana, integra en ella el catàleg i presta els seus serveis.

Xarxa de Lectura Pública

La Biblioteca de Moncada està inclosa dins del Sistema Bibliotecari Valencià mitjançant una sèrie de convenis subscrits amb la Conselleria de Cultura, d'acord amb el que estableix la Llei 10/1986 d'organització bibliotecària.
La integració a la Xarxa de Lectura Pública permet als nostres socis i sòcies gaudir d'una sèrie de serveis a totes les biblioteques de la Comunitat i, a més a més, gaudir de grans avantatges simplement amb la presentació del carnet. Visita el portal de la Xarxa i trobaràs tota la informació.

 

 

 
Site developed with Drupal