Formulari de cerca

Esteu aquí

Associacions

Moncada compta amb tres associacions de comerciants:

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE MONCADA (ACM)
 

Creada l'any 1990, ha presentat una evolució i creixement constant, tant en el nombre d'associats com en les activitats que organitzen. Cal ressaltar les campanyes de Promoció Comercial (Nadal i Reis, Festes locals) com les campanyes d'animació comercial (dia de la mare, Sant Valentí, Fira de l'Estoc, etc).
Els clients del Comerç de Moncada tenen a la seua disposició una targeta de compra de descomptes (TARGETA I+MÁS) amb la que tenen, com  principal benefici descomptes en les seues compres.

Actualment l'associació compta amb un centenar de comerços associats, aproximadament un terç del total de comerços de Moncada.

President: José María Navarro Bermúdez

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DEL MERCAT MUNICIPAL DE MONCADA

Està formada per comerciants del Mercat Municipal de Moncada, que agrupats intenten millorar les condicions de venda en el Mercat.

Presidenta: Pilar María Cabo Bosch
 

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE MONCADA, ALFARA I NÀQUERA

L'Associació Empresarial de Moncada centra el seu treball en la millora de la qualitat de l'entorn de les empreses associades. L'organització tracta de donar servici als empresaris, orientant projectes concrets i col·laborant en la posada en marxa a través d'un pla d'actuació. Arreplega l'empresariat dels tres polígons industrials i empreses de servicis de nucli urbà.

President: Francisco Camps Bailach
 

 
Site developed with Drupal