Formulari de cerca

Esteu aquí

Dinamització Cultural
Promoció de les Arts Escèniques
 
Programa de dinamització cultural destinat a la població infantil i adulta amb l'oferta de diferents activitats culturals: dansa, teatre, màgia, musicals, titelles, música, contacontes, café teatre, monòlegs, a través del qual que es pretén crear un espai de participació i dinamització  cultural que es consolide com una opció i alternativa cultural en el municipi de Moncada.
El programa d'arts escèniques es realitza amb caràcter trimestral estant destinat a diferents sectors de la població:
 
“ Anem al Teatre en Família”
 
Programa d'animació infantil a través de la qual s'oferta una programació estable  d'activitats: Titelles, teatre infantil, espectacles musica'ls, màgia, contacontes.
Anem al Teatre té un caràcter trimestral que es realitza una vegada al mes els diumenges al les 12.00 h el Centre Cultural Blasco Ibáñez.
 
Viu el Teatre
 
Programa de promoció de les arts escèniques entre la població juvenil i adulta amb  la programació de teatre d'adults, monòlegs, café teatre, concerts , musicals i dansa.
Programa de caràcter trimestral que es realitza una vegada al mes els divendres a les 22.30 h el Centre Cultural Blasco Ibáñez.
 
Cultura en Festes Dansa, Musica, Teatre, Animació al carrer, Cinema
 
Programa de dinamització i animació cultural destinat a la població adulta i juvenil  durant les Festes Majores de Moncada.
 
Cultura en Festes es realitza la primera setmana del mes de setembre, oferint-se  teatre d'adults i infantil, música, dansa, cine a l'aire lliure d'adults i infantil i animació de carrer infantil.
 
Site developed with Drupal