Formulari de cerca

Esteu aquí

Saluda del President

Com a President de la Fundació Esportiva Municipal i regidor d'Esports de l'Ajuntament de Moncada, em complau donar-vos la benvinguda al nou portal virtual de la nostra entitat esportiva.

Des del naixement de la Fundació Esportiva afrontem un important repte com a organisme responsable de la matèria esportiva en la nostra ciutat, marcant com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva i el desenrotllament de la cultura física en la població de Moncada. Una aposta ferma per la salut i el benestar que any rere any involucra a més persones. La nostra entitat rep una magnifica resposta d'una població arrelada a l'esport que experimenta, viu i sent cada activitat i esdeveniment programat amb esportivitat i il·lusió.

L'Ajuntament de Moncada, concretament la Regidoria d'Esports, en el seu paper dinamitzador i impulsor de l'esport en una ciutat activa i sent coneixedor de les necessitats de la nostra població, manté el seu centre d'actuació en l'accessibilitat de tots i totes a l'activitat física i l'estil de vida saludable. Atenent a esta prioritat, s'ha facilitat l'accés per mitjà de la millora de les instal·lacions esportives i la concessió de subvencions a les distintes entitats esportives

Gràcies al rigor i esforç de les Entitats Esportives, dels tècnics esportius, dels delegats, dels empleats públics i de tots aquells que fan possible que els nostres usuaris continuen disfrutant de l'esport, la nostra ciutat compta amb un entramat esportiu local consolidat.

Tampoc podem oblidar els esportistes d'elit locals que amb els seus èxits situen a Moncada dins del panorama nacional i internacional com una ciutat referent en esport de qualitat.

Finalment, reconéixer el treball de la Policia Local i Protecció Civil de Moncada, així com de tots els voluntaris que amb la seua labor en actes i esdeveniments possibiliten la pràctica de l'activitat física en un entorn organitzat i segur.

Martín Pérez Aranda

 
Site developed with Drupal