Formulari de cerca

Esteu aquí

17 Desembre 2020 - 11:30 h a 29 Gener 2021 - 00:00 h
Xarxa Joves.net
Súper-Trellat, el power que atura el bitxo.
Continua la campanya #jovereponsable
La Xarxa JOVESnet llança "SÚPER-TRELLAT, el power que atura el bitxo". Continua la campanya #jovereponsable per a fomentar hàbits preventius front a la Covid19 i per a recordar als joves la importància de ser prudents, especialment en Nadal.

 

Durant el 2020, des de l'inici de la pandèmia, la xarxa Joves.net han desenvolupat campanyes amb missatjes il·lustrats de sensibilització per a la prevenció de la COVID19. La seua difusió en xarxes socials i la seua aplicació en el disseny de mascaretes per a joves ha arribat a milers de joves dels municipis que formen la Xarxa. A més, en estiu es va realitzar un estudi sociològic sobre com estan vivint els i les joves la crisi sanitària.

Ara, amb aquesta nova campanya "Súper-Trellat, el power que atura el bitxo", es vol conscienciar sobre les reunions socials especialment a les festes de Nadal, per evitar la propagació del virus. 

El president del Consorci Xarxa Joves.net, Sergio Gómez manifesta que: “en aquestes situacions, és quan més que mai s’ha d’anar amb cura, i no es poden oblidar les nostres obligacions com a integrants de la societat. Com és natural, entenem que els joves volen relacionar-se, però ho hem de fer amb responsabilitat i respectant les mesures de seguretat”.

 
Site developed with Drupal