Formulari de cerca

Esteu aquí

Avís legal

 
El titular d’este portal és l’Ajuntament de Moncada, amb NIF P4617300A, domicili en C\Major, 63, 46113 Moncada (València), telèfon 961390716. El portal està constituït pels llocs web associats als dominis http://moncada.es
 
Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els codis font, a més dels logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a l’Ajuntament de Moncada i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
 
Responsabilitat dels continguts
 
L’Ajuntament de Moncada no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es puga accedir al portal. L’Ajuntament de Moncada tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguen estar vinculats o enllaçats des d’este portal.
 
L’Ajuntament de Moncada es reserva el dret de fer canvis en el lloc web sense avís previ a fi de mantenir actualitzada la informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
 
L’Ajuntament de Moncada no és responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjuís econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’eixa informació.
 
Reproducció de continguts
 
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal. Tanmateix, els continguts que es consideren dades obertes en la seu electrònica, publicats segons el Reial Decret 1495/2011, de 24 d’octubre, de desplegament de la Llei 37/2007, sobre reutilització de la informació del sector públic, per a l’àmbit del sector públic estatal, es poden reproduir en els termes advertits en la seu mateixa.
 
Llei aplicable 
 
La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que formen este avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del portal, és la llei espanyola.

 
Site developed with Drupal