Formulari de cerca

Esteu aquí

Centre Cultural Blasco Ibáñez
El Centre Cultural compta amb un auditori que té un aforament de 312 butaques quedant 2 espais reservats per a l'ús prioritari de persones discapacitades. En l'exterior es disposa d'un espai a l'aire lliure preparat per a la realització d'actes i activitats culturals.
 
La sala d'actes del Centre Cultural se cedix als distints col·lectius, entitats i associacions municipals sense ànim de lucre que presenten propostes de caràcter cultural, educatiu, social i benèfic que complementen l'oferta cultural del municipi, així com als distints departaments i/o àrees de l'Ajuntament per al desenrotllament els diferents programes d'activitats culturals, educatives i lúdiques.
 
La programació se centra en una variada oferta cultural de  teatre, música , café-teatre, monòlegs, concerts que des de la Regidoria de Cultura es realitza al llarg de l'any amb caràcter trimestral.
 
Cal destacar les campanyes de dinamització cultural “ Anem al Teatre” i “ Viu el Teatre” a través de les quals s'està  aconseguint crear una programació estable de teatre infantil i adults l'objectiu de la qual és promocionar un espai públic de participació  i oci cultural.
 
Les sessions de teatre es realitzen una vegada al mes, realitzant-se sessions especials en les festes de setembre i nadal.
 
- Teatre d'Adults els divendres a les 22.30
- Teatre Infantil diumenge a les 12.00 h
 
La programació de cine s'ha convertit en un element fonamental d'oci per als/es ciutadans/es de Moncada. Per això, les programacions de cine es fan tots els caps de setmana: divendres, dissabte, diumenge i dilluns, amb pel·lícules d'actualitat en les cartelleres dels cines d'estrena.
 
 Horaris Sessions Cine
 
- Divendres: 22:30h                            
 
- Dissabte: 16.30 h i 22:30h                                
 
- Domingo: 16:30h i 19:30 h            
 
- Dilluns: 19:30 i 22:30h (Dia de l'espectador/a)  
 
Site developed with Drupal