Formulari de cerca

Esteu aquí

Moncada Participa

Avancem cap a una societat cada vegada més participativa. Les opinions, desitjos i demandes de la ciutadania es volen tindre cada vegada més en consideració i facilitar que tinguen un impacte més directe en la configuració de les polítiques s’ha convertit en una prioritat de moltes institucions. L’Ajuntament de Moncada, conscient de la importància d’esta tendència i dels beneficis que se’n deriven, ha iniciat un conjunt de polítiques de participació que pretenen donar veu a l’enorme diversitat de grups socials del municipi i compatibilitzar els seus interessos amb l’objectiu que tots els veïns i veïnes es puguen beneficiar.

Una de les principals iniciatives desenvolupades ha sigut la creació de l’Àrea Municipal de Participació Ciutadana. De moment, ja s’han recollit més de 150 propostes plantejades per diferents grups, entre els quals es troben estudiants de l’IES Tierno Galvan, jubilats, membres de l’Ateneu Montcada, el Col·lectiu de Dones i l’alumnat de l’Escola Permanent d’Adults.

Amb l’objectiu de facilitar la participació i fer-ho de la manera més transparent possible, va nàixer el portal Moncada Participa, on es publiquen totes les notícies i informació d’interés relacionada amb esta matèria.

Gràcies a les vostres aportacions aconseguirem millorar Moncada i la vida de tots nosaltres.

 

 
Site developed with Drupal