Formulari de cerca

Esteu aquí

Participació

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Tant individualment com agrupats en associacions, els habitants de qualsevol ciutat tenen un paper important en el desenvolupament i millora locals. Així, a Moncada conviu una gran diversitat de persones, sentiments i opinions i tan sols amb la col·laboració de tots i totes es pot aconseguir una millora de la vida de la ciutat i de la nostra pròpia. Per tant, un dels compromisos de l’Ajuntament és facilitar i impulsar la participació ciutadana i implicar els veïns i veïnes en la gestió dels interessos generals. Amb aquesta finalitat naix el Consell de Participació Ciutadana, obert a tots els veïns i veïnes, on els interessos de la ciutadania estaran representats per la mateixa ciutadania, que debatrà i farà propostes reals.

En esta secció et mostrem diverses formes d’implicar-te de forma activa, individualment o a través d’un col·lectiu.

Associacionisme

Moncada és una ciutat participativa i plural i així ho mostra la seua àmplia oferta associativa. Si vols comprometre’t amb una causa determina o simplement una forma de passar el teu temps lliure i conèixer gent, la ciutat t’ofereix moltes possibilitats: associacions en tots els àmbits, de qualsevol temàtica i amb activitats molt diverses.

En este apartat, tens la possibilitat de conèixer totes estes entitats per mitjà d’un vídeo de presentació, que pots visualitzar ara mateix.
No dubtes a veure’l, et sorprendrà tot el que Moncada t’ofereix.

A més, ací tens informació més concreta sobre les associacions, els seus projectes i activitats, classificades per temes. Però si estàs interessat o interessada a conèixer alguna més profundament, contacta amb ella mitjançant les dades que trobaràs en la guia ciutadana.

Participació  en línia

Gràcies a les noves tecnologies podem participar activament en la vida de la nostra ciutat a través de la xarxa. Hem crat esta bústica perquè pugues deixar els teus suggeriments, propostes o els teus dubtes de forma més eficaç.

Amb el compromís de tots els ciutadans i ciutadanes estem construint una Moncada millor. Gràcies per la teua col·laboració.

A més, si vols proposar idees directament a l'alcalde, només has de d'adreçar-te a la seua pàgina i trobaràs un apartat anomenat "escriu a l'alcalde".

 
Site developed with Drupal