Formulari de cerca

Esteu aquí

Saluda de l'Alcaldessa

Com a alcaldessa de Moncada em complau donar-vos la benvinguda al nou portal virtual de l'Ajuntament de Moncada. Amb esta web obrim les portes de l'Ajuntament per a estar més prop que mai del ciutadà a través del potencial que ens oferixen les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

La nova web  municipal constituïx un instrument fonamental en la tasca de facilitar l'intercanvi d'informació, idees i projectes, de fomentar la transparència, el debat i compartir suggeriments i inquietuds; de construir un nou Govern amb què estem fermament compromesos. Una altra forma de governar és possible.

Amb este objectiu, posem a la vostra disposició una ferramenta accessible per a tots i totes, útil i senzilla, que vos permetrà navegar de manera intuïtiva pels continguts. Podreu accedir a tota la informació  referent al nostre municipi en un clic. Realitzar tràmits i consultes quan i on ho necessiteu.

Es tracta d'una via de comunicació imprescindible les funcionalitats del qual possibiliten la interacció, participació i implicació del ciutadà, donant lloc a un procés enriquidor i motivador que ens porta a construir junts una Moncada dinàmica, oberta i accessible. “La Moncada que Volem”.

Des del nostre portal podreu viatjar a través de la riquesa històrica, artística i cultural que fa de Moncada un lloc d'extraordinari d'interés històric. Explorar cada racó del nostre patrimoni més emblemàtic, les nostres arrels i herència.

El nostre poble ha de ser un referent en la qualitat dels servicis municipals, en la promoció de l'associacionisme i en la voluntat de conservar les nostres tradicions i en el benestar i integració social, en definitiva en la busca i desenrotllament de fórmules per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Vos done la benvinguda en nom de l'Ajuntament a tots els usuaris i usuàries des d'esta porta virtual.

 

Amparo Orts Albiach

 
Site developed with Drupal