Formulari de cerca

Esteu aquí

Aprendre Valencià

Què vols saber?

      Aprén fent exercicis en línia     Treballa l'oral

 

Jocs per aprendre. Practica i juga

  • JUGALLENGUA és una aplicació que ajuda a aprendre valencià de manera lúdica, ja que s'ha dissenyat com un joc de preguntes i respostes sobre llengua. L'usuari pot triar entre una modalitat general, en què les preguntes corresponen a diferents apartats (ortografia, lèxic i morfosintaxi) o una modalitat més específica, en què les preguntes van referides a subapartats concrets (accents i dièresi, grafies, vocabulari, errors morfosintàctics , pronoms, etc.) la possibilitat d'enregistrar el resultat permet que l'usuari disposi d'un historial que reflectisca l'evolució en l'aprenentatge.
  • PRÀCTIC és un programa que integra un conjunt d'activitats d'autoaprenentatge de manera que l'usuari, gràcies al sistema d'autocorrecció, pot comprovar immediatament quin és el grau de coneixements de valencià que té assolit ia quins aspectes de la gramàtica ha de dedicar més esforços per millorar les seves coneixements lingüístics.
  • El fet que les activitats de Pràctic estiguen elaborades a partir de les proves dels diferents nivells de la JQCV fa que aquest programa sigui un suport excepcional de preparació de les proves per a l'obtenció dels certificats oficials administratius de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
Per tot això, Pràctic és un recurs a l'abast de qualsevol persona interessada en incrementar els seus coneixements gramaticals en valencià.
 
Site developed with Drupal