Formulari de cerca

Esteu aquí

Dijous 01 Abril 2021
L’Ajuntament de Moncada inverteix 384.000€ per a millorar els polígons industrials
Els projectes, subvencionats per l’IVACE, preveuen la renovació de l’enllumenat, de zones verdes o la instal·lació de càmeres de seguretat, entre altres actuacions

L'Ajuntament de Moncada destinarà enguany 384.000€ a la millora d'infraestructures i de serveis dels polígons industrials del municipi, subvencionats per l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE).

La inversió té com a objectiu donar suport al teixit empresarial i productiu de Moncada amb diverses actuacions per a la millora de la seguretat i de les seues infraestructures, com ara la renovació de l’enllumenat públic, la senyalització o la instal·lació de càmeres de seguretat connectades amb la Policia Local, entre d'altres.

“Agraïm les ajudes procedents de la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de l’IVACE, que ens permeten fer realitat inversions primordials per al manteniment de les nostres xarxes empresarials”, afirma l’alcaldessa, Amparo Orts.

 

Polígon Montcada II

Al Polígon Moncada II, l'Ajuntament ha projectat diverses millores, com ara la instal·lació d'un sistema de videovigilància mitjançant circuit tancat de televisió, connectat amb la Policia Local, amb 17 punts de control. El sistema disposarà també de gravació d'imatges i control de vehicles mitjançant la lectura de matrícules. Aquesta intervenció ajudarà al control, supervisió i gestió del trànsit, d’estacionament de vehicles i de mobilitat, així com a la seguretat ciutadana.

Així mateix, el Consistori renovarà l'enllumenat del polígon Moncada II per tal de fer-lo més eficient i sostenible.

Per a aquestes dues actuacions, l'Ajuntament destinarà 116.712,57€.

 

Polígon Montcada III

Per la seua banda, l'Ajuntament de Moncada actuarà en el polígon industrial III amb la millora de les seues zones verdes, amb una intervenció de condicionament, protecció del sòl i de reforestació que revaloren l'entorn industrial i mantinguen els elements d'arbrat com a pulmons verds de l'entorn urbà.

A més a més, s'hi preveuen millores de senyalització, de vertical i d'horitzontal, per a estacionaments als carrers, passos de vianants i molt especialment de senyalística que afecta els encreueaments de carrers amb el pintat de stops.

El Consistori farà també obres de millora en les voreres i en els carrers del polígon, afectats per l'ús intensiu de l'àrea urbanitzada. Així mateix, hi haurà la renovació de l'enllumenat i la instal·lació i posada en marxa d'un sistema de videovigilància mitjançant circuit tancat de televisió, també connectat amb la Policia, amb 21 punts de control.

Aquestes cins intervencios suposaran una inversió de 199.845,24€

 

Polígon Industrial Verge Dels Dolors

Per últim, l'Ajuntament planteja actuar en el polígon del barri dels Dolors per a millorar l'eficiència de l’enllumenat amb tecnologia de tipus LED, substituir el tram de clavegueram del carrer Màlaga, així com crear dos nous punts de recàrrega ràpida d'aigua per al servei d'extinció d'incendis. Aquestes totes tres intervencions, amb un pressupost de 67.460€.

 

Montcada com a referent industrial

L'alcaldessa de Moncada apunta que aquestes actuacions de l'Ajuntament “segueixen endavant amb el compromís d’adaptar els polígons a la llei de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana”. I hi afegeix que “es tracta de generar ocupació i posar a Moncada com a referent en el mapa industrial, donada l’excel·lent ubicació dels nostres polígons i, sobretot, la grandíssima qualitat dels productes i serveis de les nostres empreses”.

 

 
Site developed with Drupal