Formulari de cerca

Esteu aquí

Divendres 20 Novembre 2020
Moncada reforça la Brigada d’Obres amb nous llocs de treball
L’Ajuntament publica les bases per a la creació d’una borsa d’ocupació amb fons propis

L’Ajuntament de Moncada ha posat en marxa el seu Pla d’Ocupació 2020, que contempla la creació d’una borsa per a la contractació de personal de recolzament per a la Brigada d’Obres Municipals.

 

Es tracta d’un programa finançat amb fons propis municipals i per al seu disseny “s’han tingut en compte les necessitats actuals de la ciutat”, segons ha explicat l’alcaldessa, Amparo Orts. “En els últims mesos hem observat la necessitat d’incrementar el personal de la Brigada d’Obres, per tal de donar un servei de qualitat i intensiu en la nostra localitat”, ha assegurat l’alcaldessa, qui ha defensat que “des del Consistori hem fet un gran esforç per a finançar aquesta nova borsa de treball, que dóna resposta a una petició dels nostres veïns i veïnes per continuar treballant en la millora dels nostres carrers i infraestructures, i que incideix en la nostra aposta per continuar fent de Moncada una ciutat habitable i sostenible”.

 

Així, els llocs de treball oferits són: un oficial d’obra, un peó d’obra, un oficial de llanterneria, un peó de pintura, un peó de jardineria i un oficial d’electricitat. Els aspirants poden consultar les bases i presentar les seues sol·licituds a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

 

 
Site developed with Drupal