Formulari de cerca

Esteu aquí

Seguretat Ciutadana

SEGURETAT CIUTADANA

La Policia Local és un col·lectiu de professionals dedicats a la noble funció de donar major qualitat de vida als seus veïns, per mitjà de persones formades i amb afany de servici, amb capacitat per a adequar-se a les noves demandes socials.

Les comeses de la Policia Local, van des de la vigilància i regulació del trànsit fins a la seguretat ciutadana, passant per la resolució de conflictes privats, vigilància del compliment de Bans i ordenances, policia administrativa, etc.

La Policia Local com a unitat operativa dependent de l'Administració local es caracteritza pel contacte directe amb els ciutadans, adequant la seua actuació a l'interés general i demanda dels seus veïns, coneixent les necessitats específiques del seu municipi, tot això encaminat a donar resposta eficaç i un servici públic de qualitat.

La seua plantilla compta amb un col·lectiu d'agents compromesos amb el seu treball, que es desenrotlla, a vegades, amb la dificultat i la complexitat dels problemes de les societats modernes.

 
Site developed with Drupal